Beoordelingen van Hart van Bagdad Assen

Recente recensies van Hart van Bagdad Assen

4 sterren na 24 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het meeste eten koud. de kapsalon niet en die was heerlijk. de smaak van het andere eten was lekker maar dus koud en dit is erg zonde.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten niet bezorgd zelf heen gereden uiteindelijk waren ze gesloten..... en al wel betaald met iDeal

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks eerdere zeer positieve ervaringen hebben we nu een vervelende ervaring. De bestelde pizza is nooit bezorgd, na verschillende pogingen om telefonisch contact op te nemen (zowel het vaste nummer als het mobiele nummer) kregen we geen contact. Uiteindelijk elders een pizza besteld...

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en zeker voor herhaling vatbaar.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst hier eten besteld. Erg lekkere shoarma en ossenhaas! Ook de kinderpizza was lekker, met veel kaas. Zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk👍👍

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belden netjes dat het vanwege de drukte even wat later werd. Dit was maar 15 minuten. Eten was weer lekker en goed warm. Zeker een aanrader!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en erg veel

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en was op de aangegeven tijd klaar. Eten was weer heerlijk.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed warm. Vriendelijke bezorger.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vlot bezorgd.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben op een zondag 5x Iraakse kebab besteld en alles kwam op tijd en warm thuis. Daarnaast smaakte het ook nog eens heerlijk! Zal zeker hier vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd thuis gevoel en alles is vers en lekker

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Bezorging kan beter

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig groente,en dat het eten bovenop het brood lag,vond ik niet lekker.Het brood word daardoor slap.De pizza werd wel erg gewaardeerd!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel goed en snel, we hadden kapsalon besteld, en het was lekker op de aardappels na. Deze waren eerder gekookt dan lekker knapperig gebakken.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling zeker

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kebab vlees te zout en Donervlees was droog. Geen Arabisch erbij maar onder het kebab en daardoor erg vettig. Kofte erg matig, leek op een kruidige hamburger uit de supermarkt.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier inmiddels vaker, kwaliteit is continu goed tot zeer goed.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk!!! 2e keer besteld en het is echt een aanrader! Enige kleine minpunt was dat we een tijdstip hadden opgegeven en daar niet op gelet is waardoor we het per direct kregen ipv uur later. Verder zeker een goede aanwinst voor Assen met heerlijk Arabisch brood.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuw adres voor ons. Wij hebben groot gezin en iedereen wil wat anders eten. Vaak is bij een adres de pizza goed maar de pasta of de kapsalon weer minder lekker. Bij hart van Bagdad is alles prima tot uitstekend. Pizza precies goed gebakken, calzone op niveau van Bella italia en lekker malse saté. Onze dochter vond de penne carbonara de lekkerste tot nu toe. De kapsalon is afwijkend van anderen doordat de saus apart zit. Dit vonden wij prima omdat niet iedereen van enorme ladingen saus houdt. Voor ons perfect adres, hele goede allrounder, met name de calzone vond ik echt heel goed. Ook de gewone pizza picante was heerlijk. Op een of andere manier voelt het eten iets minder massief en verser😋🤪

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Echt een aanrader!